tag:blogger.com,1999:blog-3948197418752343285.post2680832240438209247..comments2023-04-07T12:11:32.072+01:00Comments on Хоби за свободно време: Макарони с горски плодове - Forest fruit macaronsDryThymehttp://www.blogger.com/profile/02834419803718199155noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-3948197418752343285.post-72569690592439648552016-05-01T18:47:57.664+01:002016-05-01T18:47:57.664+01:00Привет, съжалявам за късният отговор. Белтъчната с...Привет, съжалявам за късният отговор. Белтъчната смес се разбърква с бадемовата на 3 пъти.(писано е по-горе, но може ми не става ясно) Идеята тук е че белтъците присъстват два пъти. Веднъж се използват за приготвяне на италианският меренг, веднъж се смесват с бадемовото брашно, захарта и боята. Идеята е също да не се разбъркват до побъркване с миксер, просто се разбъркват колкото да се объркат продуктите. Става си смес която не е гъста като тесто, а може лесно се смесва прекара през пош. Поздрави.DryThymehttps://www.blogger.com/profile/02834419803718199155noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948197418752343285.post-43404460062924121512016-04-23T21:27:17.625+01:002016-04-23T21:27:17.625+01:00"В една купа сипете бадемовото брашно, пудрат..."В една купа сипете бадемовото брашно, пудрата захар (пресята), боята и белтъците. Не ги разбърквайте."Здравейте!Искам да попитам кога разбърквате бадемовата смес и до каква степен..в смисъл до твърдо тесто ли?Пишете че сварявате сиропа и го разбивате със белтъците за италианският меренг,но не споменавате нищо за приготвянето на другата смес....извинете ме ако ви звуча неуко,но за първи път ще правя Макарони:( Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00220242678830144878noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948197418752343285.post-91277295871290413722011-12-22T13:05:11.755+00:002011-12-22T13:05:11.755+00:00@Ева Тонева :) Благодаря! Твой коментар значи мног...@<a href="#c8298652743777928922" rel="nofollow">Ева Тонева</a> :) Благодаря! Твой коментар значи много за мен. Благодаря, че ме посети :)DryThymehttps://www.blogger.com/profile/02834419803718199155noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948197418752343285.post-82986527437779289222011-12-22T12:48:30.975+00:002011-12-22T12:48:30.975+00:00Перфектни са макароните! Правих два пъти, но не се...Перфектни са макароните! Правих два пъти, но не се получи поличка, ще събирам смелост за нов опит. Сърдечни поздрави с пожелания за весели празници! :)Ева Тоневаhttp://www.evatoneva.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948197418752343285.post-64623983893122229662011-12-02T13:17:50.058+00:002011-12-02T13:17:50.058+00:00very nice!very nice!spontaneous-euphoriahttps://www.blogger.com/profile/13817411596590517973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948197418752343285.post-39001514125321785182011-11-26T18:09:45.948+00:002011-11-26T18:09:45.948+00:00@Мария
Няма страшно! :))) Пробвай :))@<a href="#c3392141215330383394" rel="nofollow">Мария</a><br />Няма страшно! :))) Пробвай :))DryThymehttps://www.blogger.com/profile/02834419803718199155noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948197418752343285.post-33921412153303833942011-11-26T11:02:13.280+00:002011-11-26T11:02:13.280+00:00Страхотни макарони! Май само аз още не мога да се ...Страхотни макарони! Май само аз още не мога да се престраша! :(Марияhttps://www.blogger.com/profile/10237308679046325130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948197418752343285.post-86653484942667577192011-11-24T18:32:50.430+00:002011-11-24T18:32:50.430+00:00@Леви
Дано да си харесаш и да има останали поднос...@<a href="#c970900197733866108" rel="nofollow">Леви</a><br /><br />Дано да си харесаш и да има останали подноси! Но винаги има различни и хубави!DryThymehttps://www.blogger.com/profile/02834419803718199155noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948197418752343285.post-9709001977338661082011-11-24T17:53:08.576+00:002011-11-24T17:53:08.576+00:00Много благодаря за бързия отговор!
Много съм щастл...Много благодаря за бързия отговор!<br />Много съм щастлива, че ще се сдобия с такъв поднос!:)<br /><br />Уютна вечер:)Левиhttp://www.cookibooki.bgnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948197418752343285.post-56714225381093801832011-11-24T11:15:03.281+00:002011-11-24T11:15:03.281+00:00@Леви
Здравей Леви. Много, много благодаря за мили...@<a href="#c7012433200673493808" rel="nofollow">Леви</a><br />Здравей Леви. Много, много благодаря за милите думи! Наистина значат много за мен! <br />Подносът е купен от магазин "Красота и настроение" на бул. Дондуков 66. <br />Доколкото разбрах имат и магазин на ул. Веслец 10DryThymehttps://www.blogger.com/profile/02834419803718199155noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948197418752343285.post-70124332006734938082011-11-24T08:32:16.897+00:002011-11-24T08:32:16.897+00:00Еееее, истински разкош.Много,много добре са се пол...Еееее, истински разкош.Много,много добре са се получили!Приеми моите искрени адмирации!<br />Много добре си описала метода за приготвянето им.Следващия път ще опитам по този начин и ще споделя резултата:)<br />Впечетлена съм и от снимките!<br />Би ли споделила откъде мога да си купя такава поставка за макарони.<br /><br />Сърдечен поздрав и успешен ден!Левиhttp://www.cookibooki.bgnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948197418752343285.post-86977992927593691732011-11-23T07:44:07.812+00:002011-11-23T07:44:07.812+00:00@Еликсир Да ти е сладко ;)@<a href="#c4782174423945478585" rel="nofollow">Еликсир</a> Да ти е сладко ;)DryThymehttps://www.blogger.com/profile/02834419803718199155noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948197418752343285.post-47821744239454785852011-11-23T07:35:49.108+00:002011-11-23T07:35:49.108+00:00Страхотни са и на вид,и на цвят!Грабвам си едно с ...Страхотни са и на вид,и на цвят!Грабвам си едно с охота!<br /><br />Хубав ден!Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948197418752343285.post-73426581870152926122011-11-22T21:14:02.467+00:002011-11-22T21:14:02.467+00:00@Мъх
Благодаря Мъх!@<a href="#c5413636382515230333" rel="nofollow">Мъх</a><br />Благодаря Мъх!DryThymehttps://www.blogger.com/profile/02834419803718199155noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948197418752343285.post-54136363825152303332011-11-22T21:06:13.924+00:002011-11-22T21:06:13.924+00:00И твоите са чудни:-)
Прекрасни снимки!И твоите са чудни:-)<br />Прекрасни снимки!Мъхhttps://www.blogger.com/profile/04199840294948100651noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948197418752343285.post-333915719597092642011-11-22T20:39:11.854+00:002011-11-22T20:39:11.854+00:00Благодаря, радвам се, че има и други, на които им ...Благодаря, радвам се, че има и други, на които им допада този метод. Връткав е, но вкуса е по-различен от този на френския меренг :)DryThymehttps://www.blogger.com/profile/02834419803718199155noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948197418752343285.post-5610920152744455512011-11-22T20:33:46.978+00:002011-11-22T20:33:46.978+00:00Чудесно са се получили! А стават още по-вкусни кат...Чудесно са се получили! А стават още по-вкусни като престоят ;), макар изчакването да е трудно :). Виждам, че ползваме един и същ макаронен източник :). Признавам, че за мен това е най-сполучливата рецепта. Пробвала съм няколко пъти и метода с френския меренг, но поне за мен остава леко "целувчен" привкус, който не ми допада.<br />Поздрави и хубава вечер!Mirahttps://www.blogger.com/profile/17285170106170552320noreply@blogger.com