tag:blogger.com,1999:blog-3948197418752343285.post8660624570854025047..comments2023-04-07T12:11:32.072+01:00Comments on Хоби за свободно време: Езо гелин чорба - Ezo Bride SoupDryThymehttp://www.blogger.com/profile/02834419803718199155noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3948197418752343285.post-34838348912509581812011-01-19T09:21:11.144+00:002011-01-19T09:21:11.144+00:00Thanks Moda Gezgini :)Thanks Moda Gezgini :)DryThymehttps://www.blogger.com/profile/02834419803718199155noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948197418752343285.post-49118278148909367262011-01-19T09:12:51.568+00:002011-01-19T09:12:51.568+00:00Ezo bride soup mımmm miss:) blog beautiful.kıssesEzo bride soup mımmm miss:) blog beautiful.kıssesMODA GEZGİNİhttps://www.blogger.com/profile/03096220349649184973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948197418752343285.post-18288752309252630712011-01-12T21:35:48.331+00:002011-01-12T21:35:48.331+00:00Оо толкова се радвам, че ти е харесала супата :)))...Оо толкова се радвам, че ти е харесала супата :)))) Можеш да публикуваш рецептата ми разбира се :) Bon apeti :)DryThymehttps://www.blogger.com/profile/02834419803718199155noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948197418752343285.post-11841613766575875812011-01-12T21:25:14.884+00:002011-01-12T21:25:14.884+00:00Исках да те попитам, имаш ли нещо против да публик...Исках да те попитам, имаш ли нещо против да публикувам рецептата на английски на моя блог ( с линк към твоята публикация на български)? <br />Наистина е чудесна супата! Сега тъкмо пак хапнахме от нея, добавих малко люти наденички и пресен магданоз. :-)Anniesartbookhttps://www.blogger.com/profile/17442320567093187213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948197418752343285.post-47724531449370107162011-01-12T20:09:14.898+00:002011-01-12T20:09:14.898+00:00Здравей Ани, много се радвам, че ти е харесала суп...Здравей Ани, много се радвам, че ти е харесала супата. Ще пробвам и варианта с мляко, предполагам и със сметана ще се обогати допълнително супата :)DryThymehttps://www.blogger.com/profile/02834419803718199155noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3948197418752343285.post-57549013767460221272011-01-12T17:49:27.618+00:002011-01-12T17:49:27.618+00:00Аз готвя лещата самостоятелно обикновено, но днес ...Аз готвя лещата самостоятелно обикновено, но днес имах и булгур и реших да пробвам рецептата и се получи много вкусно! Горещо препоръчвам. Едно видоизменение, което аз направих е да добавя малко мляко преди да сваля от огъня( така правя и с нормалната леща), придава един много мек вкус на супата. <br />Чудесна рецепта, благодаря, че сподели!Anniesartbookhttps://www.blogger.com/profile/17442320567093187213noreply@blogger.com