12 December 2016

Опаковане на книги с вестници


опаковане на книги
Опакковане на книги с вестници

По това време на годината най-често се подаряват подаръци. Разбираемо, защо :-)
Ако искате да добавите личен почерк при опаковането им, както аз правя, предлагам идея.

Доста често през годината събирам вестници (да все още чета хартиени вестници и списания), които отразяват важни събития. Живея в Лондон и тази година събирах вестници отразяващи Брекзит, а по стечение на  обстоятелствата пътуване до САЩ съвпадна с избирането на Тръмп за президент - така съм се снабдила с прилично количество “горещи” вестникарски материали. В случая съм опаковала книги. Избирам статити от вестниците горе-долу свързани с книгата или подаръка която съм избрала. Едната от книгите е свързана с това което се случва/не се случва на WALL Street за това и избрах статия свързана с победата на Тръмп и влиянието и върху борсовите индекси…


опаковане на книги

Втората опаковка беше повече свързана с човека на когото подарявах книгата - обичащ пъзели и за това избрах страница с кръстословица.

Печени лимони
Печени лимони

Декоративни лимони / Сушени лимони (с печене във фурна)

Лимоните се нарязват с на тънки кръгчета и се пекат във фурна на 220 градуса за около 30 минути. След това се оставят във фурната докато се охладят в нея и така се изсушават напълно. Ако имате уред за сушене на плодове можете да го ползвате, аз нямам и ползвам фурната. Може след първоначалното печене да се доизсушат върху парно ако имате такова :) Вместо лимони може да използвате и портокали разбира се. Пръчка канела довършва изпълнението и ароматно :)

Идея за опаковане на книга/подарък:

https://www.youtube.com/watch?v=cwGMdiWQ55g


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...